Teknopark İstanbul’dan ASELSAN’a İki Ödül!

Başta Savunma Sanayi olmak üzere, Denizcilik, Enerji, Sağlık, İleri Malzeme vb. teknolojik alanlardaki firmaların ve çalışanlarının aday gösterildiği toplam 15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu Teknopark İstanbul 4. Altın Küp Ödül Töreni, Savunma Sanayi Müsteşarı Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİR,  Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İbrahim ÖZKOL ve ASELSAN Savunma Sistem Teknolojileri Sektör Başkanı Sn. Mustafa KAVAL'ın katılımıyla 07 Mart 2018 tarihinde Teknopark İstanbul Konferans Salonunda icra edilmiştir.

Teknopark İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Sn. M. Bilal MACİT'in açılış konuşmasıyla başlayan törende, Savunma Sanayi Müsteşarı Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİR yaptığı konuşmada Savunma Sanayimizdeki güncel gelişmelerden, Teknopark İstanbul'a yansımalarından ve bu ekosistemdeki beklentilerinden bahsetmiştir.

Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİR onurlandırdığı 4.Altın Küp etkinliği, konuşmacıları takiben 15 kategoride Teknopark İstanbul'un En'lerinin sahiplerini bulduğu ödül töreniyle devam etmiştir. ASELSAN, "Yılın En Çok Proje Üreten Şirketi"  ve "Yılın Yöneticisi" ödüllerine layık görülmüştür.

Son Eklenen Haberler