Haberler

ASELSAN’ın Tasarım Ödüllü Yeni 3700 Sayısal El Telsizi, TEKNOFEST İstanbul’da teknoloji tutkunlarına tanıtıldı.

43 Yıllık telsiz tasarım ve üretim geleneğine sahip ASELSAN, Kamu güvenliği haberleşmesine yönelik geliştirdiği yeni 3700 serisi telsiz ailesinin ilk ürünü olan 3700 El Telsizini kullanıcılarına teslim etmeye başladı. Teslimatla ilgili lansman töreni İstanbul Yeni Havalimanı alanında gerçekleştirilen TEKNOFEST'te yapıldı.

Teknoloji tutkunu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği TEKNOFEST'teki lansmanda ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün şunları söyledi:

“Teknolojiye ilgi duyan böyle güzel bir kitleyi burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz tüm dünya artık teknolojik bir yarış içinde ve bu yarışta geride kalanlar teknoloji geliştiren ülkelerin pazarı olmaktan öteye gidememektedir. Ülkemizde dünya ile yarışacak teknolojik ürünler üretebilecek kabiliyet, altyapı, azim ve kararlılık mevcuttur. Aselsan gibi teknoloji üreten şirketlerimiz bunun ispatı olarak büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir."

Son Eklenen Haberler